Digital Marketing

1. Campanii Facebook & Social Media

Campaniile de promovare prin intermediul platformei Facebook si a platformelor afiliate ( Instagram ) reprezinta o varianta eficienta de a atrage clienti catre afacerea dvs. profilati in functie de interesele, datele demografice si obiceiurile acestora. Aceste campanii pot aduce leaduri concrete pentru a fi convertite in clienti prin intermediul fortei de vanzari, pot produce vanzari directe in cazul in care dispuneti de o platforma de comercializare online sau pot genera notorietate businessului dvs., functie de brieful (nevoile) concret al clientului.

Totodata, campanii business utilizand date legate de profilul profesional al clientului dvs. va pot fi facilitate de echipa noastra prin intermediul Linkedin.

Campaniile va sunt raportate prin numar de cereri inregistrate si cost asimilat pentru fiecare intercatiune in parte.

2. Campanii Google

Platforma Google reprezinta unul dintre principalele medii in care puteti interactiona online cu clientii dvs. Principalul motiv este larga utilizare a serviciilor puse la dispozitie de catre Google – motor de cautare, email (gmail) sau platforma business Google+.

Dintre aceste servicii Google AdWords are una dintre cele mai mari relevante pentru atragerea de clienti potentiali cu afinitate ridicata serviciilor sau produselor dvs.

Campaniile Google Adwords intermediate va pot aduce leaduri care manifesta interes pentru serviciile / produsele cheie nominalizate – proprii, generice sau chiar ale concurentei directe.

Campaniile va sunt raportate prin numar de leaduri si cost aferent.

3.Comunicare in social media

Daca esti in cautarea unei solutii care sa asigure businessului tau o prezenta relevanta in social media, te asteptam la o discutie. Asiguram continut social media de calitate, care deserveste imaginii si obiectivelor tale de vanzari. Experienta noastra include conturi de business in peste 10 domenii de afaceri.

4. Campanii banners display

Daca esti in cautarea unei solutii pentru a genera notorietate afacerii tale prin afisare de bannere online, iti oferim toata consultanta necesara pentru dezvoltarea si testarea acestora, continutul relevant si mediile propice de afisare pentru a atinge public cu afinitate crescuta pentru serviciile sau produsele pe care le comercializati.

5. Analiza si consultanta website

Websiteul afacerii tale trebuie sa evolueze constant, odata cu tehnologia. Reprezinta un proces permanent care implica testare si analiza de performante. Indiferent daca platforma ta vinde sau nu online, aceasta trebuie sa raspunda rapid comenzilor clientilor si sa includa un flux eficient de parcurgere a informatiei. Echipa Solid Consult va poate ajuta in auditul si generarea solutiilor de imbunatatire a performantelor sau in dezvoltarea structurii website pentru a oferi o experienta apreciata de catre public. Utilizam platforme de testare acreditate si analiza manuala pentru a genera un audit complet.

6. SEO de continut si vizibilitate organica online

Relevanta prezentei online organice, adica neplatite, este o componenta cruciala pentru afacerile care isi doresc sa fie in topul recomandarilor generate de motoarele de cautare, precum Google, Yahoo, Bing si asa mai departe. Iar un motor de cautare isi foloseste algoritmii pentru a afisa utilizatorilor sai pagini web cu continut relevant, unic si apreciat. Asadar investitia si optimizarea unui continut online (atat in website, cat si pe paginile dedicate Social Media) iti poate aduce potentiali clienti fara costuri de promovare. Continutul corect, propriu, original si in concordanta cu interesele publicului online este un deziderat pe care ti-l putem pune la dispozitie prin servicii SEO (search engine optimization) si dezvoltare profesionala de materiale online9*. Si nu uita ca prezenta online inseamna si apartenenta la comunitatile cu trafic relevant afacerii tale. Asadar consulta-ne oricand referitor la mediile in care este important si recomandat sa te afisezi online ca business.

7. Solutii pentru automatizarea proceselor de marketing

Automatizarea proceselor de marketing implica solutii IT care aduc avantaje privind profilarea corecta a clientilor si generarea de oferte si mesaje relevante pentru acestia. Echipa Solid Consult ofera consultanta in implementarea de solutii CRM, programatics, retargetare si lead management. Serviciile noastre vor inseamna analiza fluxurilor operationale ale companiei dvs., propuneri adaptate de solutii si furnizori care sa corespunda nevoilor si bugetelor dvs.