Offline Marketing & PR

1.Strategie de marketing

Daca nu stii unde, cand si cat ar trebui sa te promovezi, sau daca vrei sa testezi sau optimizezi strategia ta de marketing si comunicare, te asteptam la o discutie. Ne vom asigura ca exista o segmentare corecta a targetului de business, ca identificam principalele zone in care acest target se regaseste, ca analizam corect investita si rezultatele generate pentru a obtine trasabilitatea completa a procesului de marketing. Cu o experienta in peste 10 domenii principale de business, venim in ajutorul afacerii tale cu solutii pretestate si optimizate.

2. Evenimente si servicii BTL

Cu o vasta experienta in organizarea de evenimente si productii BTL, echipa Solid Consult pune la dispozitia clientilor sai concepte integrate de evenimente. De la recomandari de locatie, desfasurator eveniment, momente dedicate, la redactare si propuneri de discursuri care sa completeze si sa transmita perfect mesajele pe care doriti sa le transmiteti participantilor. Realizam executii speciale si propuneri de implementare si furnizori pentru materiale care sa deserveasca evenimentele, fie ele unele private, fie corporate – conferinte, teambuilding, lansari si prezentari de produs, evenimente cu angajatii, etc.

3. Media planning

Analizam, evaluam si optimizam media planurile propuse de furnizorii media in vederea obtinerii unei vizibilitati de cea mai inalta calitate si adaptare targetului companiei dvs, pentru orice mediu de comunicare. Experienta echipei noastre include sute de campanii media multi-channel. Asa ca daca vrei sa te asiguri ca ai la dispozitie cele mai bune canale si variante de promovare sau daca doresti sa imbunatatesti bugetul media aferent unor campanii, vino sa ne consulti.

4. Branding

Daca ai in plan realizarea unui branding sau packaging care sa aduca vizibilitate afacerii tale, echipa Solid Consult livreaza propuneri de solutii si locatii pentru un branding eficient. Iar eficienta in branding inseamna design remarcabil, expunere mare, costuri reduse si durabilitatea productiilor.

Iar daca firma ta necesita dezvoltarea unei identitati de brand sau rebranding, gandim propuneri integrate de design, logo si corporate identity.

5. Productii publicitare

Echipa Solid Consult dezvolta concepte de productii publicitare care sa transmita cu succes mesajul si viziunea companiei tale, intr-un mod original. Asa ca daca planifici sa impresionezi un public limitat insa nu ai idei concrete cum poti face acest lucru, contacteaza-ne si iti venim in ajutor cu solutii.

6. Analiza de piata

Piata in care activezi este in continua schimbare. Competitia trebuie monitorizata pentru a te asigura ca ai atuuri viabile in fata clientilor. Asadar daca vrei o analiza obiectiva, vazuta din exterior, sau daca nu ai la dispozitie internalizat acest serviciu, iti venim in intampinare cu analiza punctuala sau periodica a pietei si a serviciilor / produselor ofertate de catre concurenta ta directa.

7. Analiza si dezvoltare de continut offline

In mod cert afacerea ta foloseste si informatie pe materiale tiparite – fie ele brosuri sau pliante de produs, manuale de utilizare si garantie, etichete etc. Corectitudinea si relevanta informatiei incluse reprezinta o carte de vizita pe care sigur vrei sa o pastrezi impecabila. Echipa Solid Consult pune la dispozitie servicii de analiza, structurare si dezvoltare de continut premium si la cele mai inalte standarde de calitate in orice domeniu de activitate.

8. Audit de marketing

Adesea o privire din exterior aduce noi perspective asupra activitatii desfasurate. Asadar daca vrei sa optimizezi planul de marketing asigurandu-te ca ai la dispozitie cele mai noi solutii de targetare si ca obtii rezultate eficiente din bugetul investit, ai nevoie de un audit de marketing si comunicare.

9. Pozitionare de pret

Pozitionarea de pret si constructia de oferte relevante publicului tau tinta reprezinta elemente cheie pentru un business relevant in piata in care activeaza. Acest lucru va asigura apetit si relevanta in fara clientilor si departajare fata de competitia directa. In scopul unor pozitionari de pret si ofertari atractive, echipa Solid Consult analizeaza permanent piata si competitia directa a partenerilor in vederea optimizarii marjelor de profit si a dezvoltarii de promotii cu unicitate in piata si de interes pentru clienti.

10. Strategie si intermediere asocieri de imagine

Businessul dvs. vrea sa castige clienti noi sau notorietate de brand? Asocierile de imagine pot fi o solutie potrivita daca vreti sa atrageti consumatori beneficiind de imaginea unor personalitati, influenceri si vectori de imagine. Iar daca nu dispuneti de resorturile necesare pentru a selecta sau a negocia asocierile propice, echipa noastra se va ocupa de intermediere pentru a asigura cele mai bune colaborari. In plus, realizam monitorizarea si identificarea continua a oportunitatilor pentru ca implementarea asocierii de imagine sa fie una credibila si inedita.

11. Public Relations

Experienta noastra in relatii publice pune la dispozitia partenerilor nostri conexiune directa si deschidere catre principalele canale de comunicare media si social media.

Gandim strategii de comunicare PR, generam comunicari eficiente, intermediem conferinte de presa cu rezultatele scontate sau pur si simplu ne ocupam sa raspundem eficient solicitarilor media venite catre firma dvs.

Indiferent de complexitatea serviciilor de PR pe care le cautati, suntem la dispozitia dvs. cu cel mai inalt nivel de calitate.

12. Recrutare personal de marketing si PR

Daca intampini dificultati in atragerea si identificarea unor buni specialisti in marketing si comunicare, Solid Consult este solutia. Utilizam cele mai relevante platforme pentru personalul profilat pe domeniul marketing si comunicarii, redactam anunturi de angajare corecte, atractive si relevante, analizam experienta candidatilor si profilul lor pentru a asigura compatibilitatea necesara companiei tale.