Public affairs

1. Public affairs

Solid Consult ofera asistenta companiilor partner in relationarea cu institutiile publice pentru eficientizarea parcurgerii procedurilor publice intr-un mod transparent.

In acest scop identificam factorii de decizie pe spete care necesita o hotarare a autoritatilor Statului si relationam pentru sau impreuna cu partnerul cu acesti decidenti intr-un mod transparent in vederea sustinerii proiectelor colaboratorilor nostri.

2. Dezvoltare parteneriate de business

Daca businessul tau se afla in punctul in care trebuie sa evolueze utilizand resurse externe sau daca vrei ca acesta sa ofere servicii sau solutii aditionale care sa vina in intampinarea clientilor tai si a publicului pe care il targetezi, Solid Consult intermediaza, gandeste si lanseaza parteneriate de business. Facem legatura cu principalii factori de decizie din alte companii private cu care pot fi dezvoltate parteneriate ce vor aduce plus valoare businessului tau.

3. Comunicare interna

Shutterstock-588813473-578687

Resursa umana va ramane intotdeauna un factor extrem de important in evolutia companiei tale. Resursele de buget sunt intotdeauna limitate la un punct, iar beneficiile salariale nu trebuie sa devina singurul atu al companiei tale in relatia cu angajatii.

Daca vrei sa dezvolti si sa pastrezi o echipa multumita si loiala, strategiile de comunicare interna si beneficii pentru angajati te vor ajuta sa eficientizezi resursele implicate in zona salariala. Echipa Solid Consult analizeaza starea echipelor din companie si propune variante de implementare pentru retentia optima a angajatilor de valoare.